L’ACGP s’adhereix al al Pacte Social Contra la Corrupció de Catalunya

L’Associació Catalana de Gestió Pública s’adhereix al Pacte Social Contra la Corrupció i forma part de la llarga llista d’organitzacions polítiques i ciutadanes que hi participen.

En aquest sentit, l’ACGP participarà a la Primera Cimera contra la Corrupció, convocada per l’Observatori ciutadà contra la corrupció. Aquesta cimera  es durà a terme al Parlament de Catalunya, en compliment al punt 4t. de la Resolució 735/XII del Parlament de Catalunya, sobre la Lluita contra la Corrupció, del Ple del Parlament, sessió 48, de 7 de febrer de 2020.

La Cimera contra la Corrupció té per objectiu:

  • L’avaluació i el seguiment de l’estat d’execució de les mesures consensuades en el marc del Pacte Social contra la Corrupció, en el si de la Comissió d’Estudi de les Mesures de Lluita contra la Corrupció per a la Regeneració Democràtica, aprovades pel parlament el 5 d’abril de 2017.
  • L’elaboració d’un pla de treball per a la materialització de les mesures més urgents en la lluita contra les causes estructurals de la corrupció, que fixi les prioritats i un calendari d’aplicació.
  • La creació d’una comissió executiva per al desplegament del pla de treball.

Adjuntem els enllaços amb la informació al respecte:

https://contralacorrupcio.cat/

https://contralacorrupcio.cat/pacte-social-corrupcio/

L’ACGP s’ha adherit perquè considerem que és tracta d’una molt bona oportunitat per tal de contribuir als fonaments de la democràcia, l’equitat, l’ètica i la transparència que la ciutadania sol·licita i  per donar a conèixer la nostra associació.

Miquel Estapé

Miquel Estapé is a civil servant, passionate about driving the digital government transformation and to foster public innovation for the common good within an open society. He is an open-minded person, always eager to learn. He brings over 20 years of professional experience delivering digital transformation and innovation projects with a broad executive experience in government and working in consulting firms for several industries. Currently, he is Deputy Director of the Open Government of Catalonia and Vice-president of the Public Management of Catalonia Association. He has been eBusiness Director of Mazars Consulting, Major of la Roca del Vallès town hall and Vice-president of the Vallès Oriental county hall. He is a Telecommunications Engineer by the Polytechnic University of Catalonia and the University of London. He has done several executive education programs in IESE, University of Navarra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s